L’ou: el superaliment

Volem reivindicar els avantatges d’un gran aliment: l’ou.

Durant anys hem sentit a dir que la ingesta d’ou en la dieta diària podia comportar l’augment del colesterol per culpa del rovell d’ou. Tot i això, s’han fet diversos estudis que demostren que el que de debò fa créixer el colesterol a la sang és el balanç entre els greixos insaturats i els saturats, més que no pas la ingesta de colesterol.

L’ou: un aliment ple d’avantatges

L’ou és un aliment molt saludable amb un elevat contingut de nutrients, com ara vitamines, proteïnes i minerals. A més a més, és un ingredient bàsic en la cuina, fàcil de preparar i amb bona relació qualitat-preu. Els adults en poden consumir fins a sis a la setmana sempre que segueixin una dieta variada i un estil de vida saludable.

Per tot plegat, per a nosaltres l’ou és un superaliment!

El huevo el super alimento
Print this pageGoogle+Email to someoneTweet about this on TwitterShare on Facebook
CONSEJOS_huevo