Notícies

Ens anem de Cooking Party a Barcelona!

Aquest dijous 10 de Març Sodexo va celebra una Cooking Party a Barcelona, un divertit esdeveniment on varen assistir algunes de les escoles de referència de l’educació privada y concertada de Barcelona.

Durant aquesta jornada els assistents varen gaudir y participar en un taller de cuina on s’elaboraren els plats que més tard varen poder degustar. L’esdeveniment fou organitzat de la mà de la psicòloga y chef Elisabeth Cuevas, que va donar les claus als assistents per a aprendre a gaudir del plaer de menjar.

Print this pageGoogle+Email to someoneTweet about this on TwitterShare on Facebook
DSC_0760

Sodexo, patrocinador d’Eduketing 2016

Els dies 18 i 19 de febrer es va celebrar a València el VI Congrés Internacional de Màrqueting Educatiu, l’Eduketing 2016.
L’esdeveniment va ser el punt de reunió dels professionals de l’àmbit de l’educació, que van tenir l’oportunitat de compartir experiències i millors pràctiques sobre tècniques de màrqueting als centres educatius.

Un any més Sodexo hi va ser present com a patrocinador i va oferir la pausa per al cafè als més de set-cents assistents a l’esdeveniment.
A més, Sodexo va estar representat magníficament per l’equip comercial del segment d’escoles, que va presentar els serveis de qualitat de vida de l’empresa a possibles clients i clients actuals.

Print this pageGoogle+Email to someoneTweet about this on TwitterShare on Facebook
Stand Sodexo Eduketing

Aprenem a cuinar amb Pepe Rodríguez

El dimecres 18 de novembre l’equip de Sodexo Educació va celebrar una festa culinària a què van acudir representants d’algunes de les escoles de referència de l’educació privada a Espanya. Els assistents van aprendre del mestre Pepe Rodríguez, estrella Michelin, les claus per esdevenir els master chefs de casa seva.

L’esdeveniment es va dur a terme en un espai sofisticat i innovador, on es van divertir i van viure una autèntica experiència gastronòmica elaborant plats, que tot seguit van assaborir.

Pepe y equipo negro
Print this pageGoogle+Email to someoneTweet about this on TwitterShare on Facebook
Equipo rojo

Sodexo protagonista en el XIII Congrés d’Escoles Catòliques

El XIII Congrés d’Escoles Catòliques va tenir lloc a Madrid els dies 29, 30 i 31 d’octubre.

Cada dos anys Escoles Catòliques celebra una reunió oberta a tots els representants d’institucions titulars i centres educatius. L’objectiu és obrir el debat sobre els temes que més preocupen el sector i respondre als reptes i a les necessitats de tots els qui en formen part. Amb el lema Sabem educar. Llibertat i compromís, aquest congrés va aplegar durant tres dies més de 1.800 professionals.

Sodexo no hi va voler faltar i va ser un protagonista total amb un estand diferent, divertit i molt atractiu.
Sodexo va apostar per un espai vintage, relacionat amb fruites i verdures per fomentar hàbits de vida saludables i reivindicar la filosofia de la companyia i la seva preocupació pels serveis de qualitat de vida.
Entre tots els visitants de l’estand es va sortejar una bicicleta que va anar a parar a les mans de la germana Josefa García, directora de l’Àrea de Pastoral de l’Escola Teresiana.

Print this pageGoogle+Email to someoneTweet about this on TwitterShare on Facebook
STAND SODEXO

Projecte per fomentar hàbits de nutrició saludables

Un total de 320 alumnes del Liceu Francès d’Alacant, entre 5 i 6 anys, ja es beneficien d’aquesta iniciativa.
Sodexo ha implantat un innovador projecte d’educació nutricional al Liceu Francès d’Alacant que té com a objectiu promoure hàbits d’alimentació saludables per mitjà d’activitats i jocs al menjador i el pati. D’aquesta manera els més menuts aprendran a distingir els aliments pel color, la textura i l’olor. Descobriran l’origen dels aliments i aprendran a situar els aliments en la piràmide alimentària.

Print this pageGoogle+Email to someoneTweet about this on TwitterShare on Facebook
piramidesodexo-es

Campanya solidària en escoles amb Ayuda en Acción

Sodexo ha col·laborat amb Ayuda en Acción per implantar el programa educatiu Ahora Toca i 1 + al Menjador.

Aquest programa està orientat a sensibilitzar els alumnes sobre el dret a l’alimentació, a més de promoure l’exercici físic i l’activitat saludable en 16 centres en què Sodexo ofereix el servei de restauració i monitors.

Per desenvolupar el programa 1 + al Menjador hem tingut l’ajuda de Wedu, un personatge fantàstic que ha servit per conscienciar els nens del fet que hi ha altres persones que necessiten la seva ajuda.

Com a part d’aquesta col·laboració, Sodexo s’ha fet càrrec d’un apadrinament en cada centre.

Més informació a: http://www.ayudaenaccion.org/wedu/

Print this pageGoogle+Email to someoneTweet about this on TwitterShare on Facebook
noticia-1

Sodexo participa en la Setmana de la Gastronomia Francesa

Del 26 de setembre al 5 d’octubre s’ha celebrat la primera edició de la Fête de la Gastronomie Française a Espanya.

Aquesta festa pretén donar suport a iniciatives i activitats que posin de relleu la importància de la gastronomia francesa. Per això un conjunt d’institucions i empreses privades ens hem afegit al moviment i hem proposat tot un seguit d’activitats (conferències, tallers, jornades gastronòmiques i exposicions) al voltant de la temàtica francesa.

Sodexo ha desenvolupat diverses activitats al Liceu Francès de Madrid i a l’escola Saint-Exupéry amb l’objectiu d’acostar la gastronomia francesa a la comunitat escolar, pares, alumnes i professors.

Print this pageGoogle+Email to someoneTweet about this on TwitterShare on Facebook
noticia-2