Et proposem receptes senzilles, sanes i gustoses per a tota la família.
Envia’ns la teva recepta a marketing.onsite.es@sodexo

Pastís de poma i fruites vermelles
Dificultat: baixa
Temps: de 40 a 45 minuts (amb el forn preescalfat)
Recepta per a 12 peces
Ingredients
150 g de mantega sense sal, 20 g de llevat en pols tamisat, 160 ml de crema de llet, 320 g de sucre, 2 ous lleugerament batuts, 300 g de nabius i móres, 1 culleradeta d’extret de vainilla, 2 pomes grosses, sucre de llustre.
Elaboració
Preescalfeu el forn a 180º.
Greixeu un motlle rectangular i poseu-hi al damunt un full de paper vegetal.
Bateu el sucre amb la mantega fins que facin una massa un xic esponjosa. Afegiu-hi els ous d’un en un. Bateu bé cada cop que n’hi poseu un. Afegiu-hi la farina amb llevat, la crema de llet i l’extret de vainilla.
Esteneu la massa al motlle a una altura de 5 mm. Reserveu la massa restant.
Peleu les pomes i poseu-les en rodanxes fines. Col·loqueu-ho sobre la taula i cobriu-les amb la resta. Agregueu-hi les fruites vermelles pressionant lleugerament perquè s’enfonsin.
Deixeu-ho al forn durant 40 – 45 minuts. Deixeu-ho refredar, traieu-ne el motlle i escampeu-hi per sobre sucre de llustre. Serviu-ho tallat en porcions

Filets gratinats a la italiana
[cat]Dificultat: baixa
Temps: de 10 a 20 minuts
Recepta per a 4 persones
Baixa en calories
Ingredients
4 filets de 1A, 4 talls de pernil serrà, 1 triangle petit de formatge Taleggio, 6 fulles de sàlvia, sal, pebre blanc mòlt i oli d’oliva.
Elaboració
En una paella al foc amb oli d’oliva, marquem a banda i banda els filets, els salpebrem i els col·loquem sobre una placa de forn.
Els empolsem amb sàlvia picada, hi col·loquem els talls de pernil i els cobrim amb diverses làmines fines de formatge. Els introduïm al gratinador preescalfat fins que es gratinin.
Aquest plat el podem acompanyar d’una guarnició de pasta.


Gaspatxo de síndria
[cat]Dificultat: baixa
Temps: de 10 a 15 minuts
Recepta per a 4 persones
Baixa en calories
Ingredients
1 kg de tomàquets madurs, 2 pebrots, 300 g de síndria vermella sense llavors, 1 gra d’all, 150 g de pa, 1 tasseta d’oli d’oliva, ½ culleradeta de vinagre de xerès, ½ culleradeta de comí, sal, 800 mL d’aigua.
Elaboració
Neteja tota la verdura i posa-la en un bol amb el pa, sempre del dia anterior, la síndria, de què prèviament s’hauran tret les llavors, i la resta d’ingredients.
Passa-ho per la batedora fins a aconseguir una textura homogènia. Cola-ho.
Serveix-ho en un plat fondo. Decora-ho amb síndria i unes fulles de menta.


ARRÒS AMB LLET I FRUITES DEL BOSC
Dificultat: baixa
Temps: prop de 45 minuts
Recepta per a 4 persones
Ingredients
200 g d’arròs, 100 g de fruites del bosc, 1 llimona, canyella mòlta, ½ litre de llet, 50 g de sucre
Elaboració
Bulliu l’arròs a foc lent durant 10 – 15 minuts aproximadament, amb llet, sucre i la pela de llimona. Si cal, afegiu-hi una miqueta d’aigua i deixeu-ho refredar. Netegeu les fruites del bosc i trieu-ne unes per decorar les postres. Barregeu les fruites amb arròs i repartiu-ho en quatre gots petits o copes. Deixeu que es refredi.
Abans de servir-ho, escampeu un xic de canyella sobre la barreja i guarniu-ho amb les fruites que heu reservat.
Suggeriments: les fruites vermelles fan que les postres siguin més bones i nutritives. Si no us agraden les fruites del bosc podeu provar de fer-ho amb altres fruites, com ara el kiwi, el mango o la taronja, amb què les postres sortiran boníssimes.