Informació sobre Política de Galetes

Què és una galeta?
És un dispositiu d’emmagatzematge d’informació que, quan s’accedeix a una pàgina web, es descarrega a l’ordinador o dispositiu electrònic de l’usuari per desar i recuperar informació a fi sobretot d’agilitzar la navegació de l’usuari.

Per què Sodexo fa servir galetes?
Sodexo fa servir galetes per recuperar informació perquè l’usuari pugui navegar d’una manera més àgil i no haver de tornar a sol·licitar-li dades que ja ha proporcionat anteriorment. A més, Sodexo fa servir galetes per analitzar el comportament dels usuaris quan naveguen pel web. Per això és una eina molt eficaç per valorar el funcionament del lloc web i millorar-lo.

Com fa servir Sodexo les galetes?
Sodexo fa servir les galetes per obtenir informació que considera de gran utilitat. Tot seguit s’expliquen els tipus de galetes que fa servir i la informació que obtenen:

TIPUS DE GALETES

Galetes analítiques:
Aquestes galetes es fan servir per analitzar el comportament dels usuaris de manera conjunta i anònima, com ara el nombre de visitants al web i a les diverses fitxes de producte, l’origen de les visites, el dia i la hora d’accés, la plataforma que s’utilitza, el nombre de clics a una fitxa i les paraules de cerca que fan servir els usuaris per buscar el contingut que volen. D’aquesta manera Sodexo disposa d’un mitjà de gran utilitat per millorar el lloc web i saber quin contingut i disseny és més rellevant per als usuaris.cionals.

Galetes funcionals:
Són galetes que fan que l’usuari gaudeixi d’una millor experiència de navegació pel lloc. Per exemple, aquest tipus de galetes es fa servir per emmagatzemar les dades de l’última cerca d’un producte per emplenar automàticament el cercador, el país, la ciutat de preferència i els últims productes consultats per l’usuari.

Galetes de publicitat:
Fem servir aquestes galetes per mostrar anuncis a altres pàgines i oferir anuncis més adequats als interessos dels usuaris. En aquest cas, fem servir tant galetes pròpies com galetes emmagatzemades per tercers.

Galetes tècniques:
Les galetes tècniques són necessàries per mostrar correctament la pàgina web i garantir que el lloc funciona correctament. Aquestes galetes estan relacionades amb la sessió de l’usuari i l’inici de sessió.

COM PUC OBTENIR MÉS INFORMACIÓ SOBRE LES GALETES, ADMINISTRAR-LES
O ELIMINAR-LES?

Pots obtenir més informació sobre les galetes i consultar els passos per desinstal·lar-les als apartats d’ajuda de les pàgines web o dels navegadors, com ara Microsoft Internet Explorer, Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox y Opera.

Tingues en compte que si deshabilites les galetes és possible que tinguis problemes per accedir al web i navegar-hi, com també per contractar els nostres serveis.

Si necessites més informació sobre com funcionen les galetes i com pots eliminar-les, fes clic als enllaços següents www.aboutcookies.org y http://www.allaboutcookies.org/

Por altra banda, si no vols que Google Analytics et rastregi per tots els llocs web, vés a l’enllaç següent: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout