ARRÒS AMB LLET I FRUITES DEL BOSC

Ingredients
200 g d’arròs, 100 g de fruites del bosc, 1 llimona, canyella mòlta, ½ litre de llet, 50 g de sucre

Elaboració
Bulliu l’arròs a foc lent durant 10 – 15 minuts aproximadament, amb llet, sucre i la pela de llimona. Si cal, afegiu-hi una miqueta d’aigua i deixeu-ho refredar. Netegeu les fruites del bosc i trieu-ne unes per decorar les postres. Barregeu les fruites amb arròs i repartiu-ho en quatre gots petits o copes. Deixeu que es refredi.
Abans de servir-ho, escampeu un xic de canyella sobre la barreja i guarniu-ho amb les fruites que heu reservat.

Suggeriments: les fruites vermelles fan que les postres siguin més bones i nutritives. Si no us agraden les fruites del bosc podeu provar de fer-ho amb altres fruites, com ara el kiwi, el mango o la taronja, amb què les postres sortiran boníssimes.

arrozconleche
Print this pageGoogle+Email to someoneTweet about this on TwitterShare on Facebook
imagen64_arrozconleche