Zailtasuna:
Txikia Denbora: 45 min inguru, 4 lagunentzako errezeta
Osagaiak
200 g. arroz, basafruitu 100 .g, 1 limoi, kanela-hautsa, ½ litro esne, 50 g azukre
Prestaketa
Arroza esnea, azukrea eta limoiaren azalarekin batera su baxuan irakingo dugu 10-15 minutuz (gutxi gorabehera),. Beharrezkoa bada, bota ur pixka bat eta utzi hozten. Basafruituak garbitu eta gure postrea apainduko duten batzuk hautatuko ditugu. Frutak arrozarekin nahastu eta 4 baso edo kopa txikitan banatuko dugu. Utzi hozten. Zerbitzatu aurretik, bota kanela pixka bat gure nahasketaren gainean, eta apaindu gordeta utzi ditugun fruituekin.
Iradokizunak:Fruitu gorriei esker, gure postrea gozoago eta nutritiboagoa da. Basafruituak gustatzen ez bazaizkizu, beste fruta batzuekin proba egin dezakezu. Kiwai, mangoa edo laranjari esker, zure postrea oso goxoa geratuko da.