Pastís de poma i fruites vermelles

Ingredients
150 g de mantega sense sal, 20 g de llevat en pols tamisat, 160 ml de crema de llet, 320 g de sucre, 2 ous lleugerament batuts, 300 g de nabius i móres, 1 culleradeta d’extret de vainilla, 2 pomes grosses, sucre de llustre.

Elaboració
Preescalfeu el forn a 180º.
Greixeu un motlle rectangular i poseu-hi al damunt un full de paper vegetal.
Bateu el sucre amb la mantega fins que facin una massa un xic esponjosa. Afegiu-hi els ous d’un en un. Bateu bé cada cop que n’hi poseu un. Afegiu-hi la farina amb llevat, la crema de llet i l’extret de vainilla.
Esteneu la massa al motlle a una altura de 5 mm. Reserveu la massa restant.
Peleu les pomes i poseu-les en rodanxes fines. Col·loqueu-ho sobre la taula i cobriu-les amb la resta. Agregueu-hi les fruites vermelles pressionant lleugerament perquè s’enfonsin.
Deixeu-ho al forn durant 40 – 45 minuts. Deixeu-ho refredar, traieu-ne el motlle i escampeu-hi per sobre sucre de llustre. Serviu-ho tallat en porcions

tarta_manzana
Print this pageGoogle+Email to someoneTweet about this on TwitterShare on Facebook
imagen64_pastel manzana