Egunero kalitate handiko zerbitzua eskaintzen dugu, gure menuak haurren nutrizio-beharretara egokituta daude.
Elikadurak, ikasleen garapenerako oinarri, orekatua, osasungarria eta gustagarria izan behar du.
Maila goreneko dietista taldeak osatzen dute Food Intelligence-ko saila arduratzen da Menu Planaz. Razio egokiak, adin bakoitzerako elikadura-beharrak eta dieta bereziak eskatzen dituzte ikasle eta hezitzaileentzat.
Menuak “Ikastetxeetako Elikadurari buruzko Adostasun Dokumentuan” oinarriturik diseinatzen ditugu. Aipatutako dokumentua Osasuneko Sistema Nazionalaren Lurralde Arteko Batzordeak eta Hezkuntzako Konferentzia Sektorialak onartu zuten 2010eko uztailaren 21ean. Eskola. NAOS Estrategiaz baliatuta, menuaren diseinuaren oinarria nutrizio-oreka bilatzea da.
